Més de 200 persones van acudir a la gala de lliurament dels Premis Blocs Catalunya, que va tenir lloc dissabte 1 d'octubre, a la Seu d'Urgell. En aquesta quarta edició s'han guardonat 24 blocs, distribuïts en 12 categories temàtiques (dins les quals es distingia entre blocs personals, corporatius i professionals), i dos premis especials STIC.
Receptes.cat, bloc que molts Punt TIC – Òmnia fan servir per compartir receptes, ha estat guardonat com a millor bloc personal en la categoria “Cuina, gastronomia i enologia”. Jordi Barreda, dinamitzador de l'Òmnia Riudoms i impulsor del bloc, va recollir el premi.
A la categoria TIC han estat guardonats Betes i Clicks com a bloc personal i Bits Catalans com a bloc professional.
STIC.CAT també ha atorgat dos premis especials STIC. El premi a la millor acció de xarxa ha estat per Fòrum Clínic i el premi a la millor acció a Twitter per a la iniciativa de RCDEandtuits @rcdeandtuitsi http://www.rcdeandtuits.com/).
Podeu consultar la llista sencera de premiats a la plana web STIC.cat.
Receptes.cat, bloc que molts Punt TIC – Òmnia fan servir per compartir receptes, ha estat guardonat com a millor bloc personal en la categoria “Cuina, gastronomia i enologia”. Jordi Barreda, dinamitzador de l'Òmnia Riudoms i impulsor del bloc, va recollir el premi.
A la categoria TIC han estat guardonats Betes i Clicks com a bloc personal i Bits Catalans com a bloc professional.
STIC.CAT també ha atorgat dos premis especials STIC. El premi a la millor acció de xarxa ha estat per Fòrum Clínic i el premi a la millor acció a Twitter per a la iniciativa de RCDEandtuits @rcdeandtuitsi http://www.rcdeandtuits.com/).
Podeu consultar la llista sencera de premiats a la plana web STIC.cat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario