27/3/13

Els Premis EmprenedorXXI arriben a la seva setena edició, convertits en la iniciativa de recolzament a emprenedors més consolidada del país i amb més quantitat de premis.

“la Caixa” obre la convocatòria de la nova edició dels Premis EmprenedorXXI, una iniciativa impulsada per “la Caixa” i co-atorgada per ENISA (Empresa Nacional d’Innovació) que té l’objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores de recent creació amb més potencial de creixement a Espanya.
 
Els Premis EmprenedorXXI arriben l’any 2013 a la seva setena edició, convertits en una de les iniciatives de recolzament als emprenedors més consolidades d’Espanya. Des de la seva creació, el 2007, més de 2.500 empreses espanyoles han participat en els premis i 150 emprenedors d’èxit han resultat guardonats a les diverses categories.
 
En l’edició del 2013, els emprenedors participants poden aspirar a un total de 41 premis, que valoren les millors empreses segons el seu sector d’activitat, la seva trajectòria en el mercat i les fites assolides.
 
Com a novetat, “la Caixa” ha decidit potenciar la dotació dels premis amb la creació d’un programa d’acompanyament i networking internacional per posar en contacte els emprenedors guanyadors amb líders sectorials a nivell mundial. Entre altres activitats, aquest programa inclou ponts tecnològics per conèixer de primera mà els principals pols d’innovació mundial: Silicon Valley i Tel Aviv.
 
Els premis també inclouen un ambiciós programa de formació específic per a emprenedors, impartit per institucions com la Universitat de Cambridge, IESE i ESADE, i una important dotació econòmica, que s’ha incrementat en l’edició del 2013 fins arribar als 280.000 euros en conjunt.
 
Obert el termini de presentació de candidatures
 
La participació als Premis EmprenedorXXI està oberta a totes les empreses espanyoles amb menys de 7 anys d’activitat.
 
L’organització ha establert dues categories, una dirigida a projectes en fases inicials amb menys de 2 anys en el mercat (categoria “emprens”), i una altra per a empreses innovadores ja consolidades en el seu sector o amb una trajectòria d’entre 2 i 7 anys (categoria “creixes”).
 
El termini per enviar candidatures a les dues categories s’obre avui, dia 12 de març, i es tancarà el proper 21 d’abril. Els interessats s’hi han d’inscriure a través de la pàgina web www.emprendedorxxi.es.
 
Categoria “emprens”: premis per a companyies de recent creació
 
La categoria “emprens” premia candidats amb un pla de negoci convincent, que ja hagin demostrat el seu potencial aconseguint fites rellevants durant les primeres etapes de la seva empresa.
 
“emprens” es divideix en dues fases: autonòmica i estatal. Els guanyadors autonòmics, que es donaran a conèixer entre els mesos de maig i juny, obtindran l’accés al programa d’acompanyament i networking internacional organitzat per “la Caixa” especialment per a emprenedors, així com la participació al curs Ignite Fast Track, impartit per la Universitat de Cambridge, i un premi econòmic de 5.000 euros.
 
A més, aquestes 17 empreses guanyadores a la fase autonòmica d’“emprens” competiran pel guardó estatal, dotat amb 20.000 euros. Aquest premi es donarà a conèixer a l’octubre, a la gala oficial de lliurament dels Premis EmprenedorXXI.
 
Categoria “creixes”: empreses amb alt potencial de creixement
 
“creixes” és la categoria per a empreses ja consolidades. El guanyador de “creixes” respon al perfil d’una empresa amb resultats rellevants, un ambiciós pla de creixement i un equip amb alta capacitat de gestió.
 
El premi estableix una única fase, d’àmbit estatal, però amb especialització sectorial. Per aquesta raó, hi ha tres primers premis: un per a empreses de ciències de la vida, un altre per a tecnològiques i un tercer per a emprenedors relacionats amb la innovació industrial i la sostenibilitat.
 
En una primera fase, es pre-seleccionaran 24 empreses, que seran premiades amb una beca per al Executive Growth Program, curs dissenyat i impartit per IESE i ESADE especialment per als emprenedors guardonats per “la Caixa”. D’aquestes 24 empreses candidates, nou seran finalistes i obtindran l’accés al programa d’acompanyament per a emprenedors. A més, optaran als premis econòmics de més dotació: 150.000 euros per a les tres millors empreses de cada sector d’activitat (50.000 euros per a cada emprenedor). El veredicte del premi es donarà a conèixer a la gala oficial que es celebrarà el mes d’octubre del 2013.
 
Accèssits a l’aportació social i a la innovació
 
Paral·lelament, es concediran accèssits per valorar aquells candidats que destaquin per la seva aportació social i per l’alt component d’innovació de la seva tasca.
 
L’Obra Social “la Caixa” atorgarà l’accèssit a l’impacte social, que reconeix la feina en la generació d’un impacte positiu en l’entorn i l’aportació de solucions rendibles i sostenibles a un problema social. El premi està dotat amb 25.000 euros i s’escollirà entre els 24 classificats a la categoria “creixes”.
 
D’altra banda, es lliurarà un accèssit a la innovació tecnològica entre els 17 guanyadors autonòmics de la categoria “emprens”. El guanyador serà el representant espanyol a iSUN, iniciativa de caràcter internacional que cada any reconeix a les 10 empreses europees amb més innovació tecnològica. Entre altres beneficis, l’emprenedor podrà viatjar durant dues setmanes a Tel Aviv per participar en visites a grans empreses, seminaris, actes de networking, reunions personals amb altres empreses i inversors, etc.
 
Més de 90 entitats col•laboradores de tota Espanya
 
Per impulsar la participació de candidats de tota Espanya, “la Caixa” compta amb la col•laboració de més de 90 entitats a tot el país, fet que converteix els Premis EmprenedorXXI en una de les convocatòries empresarials amb més capil•laritat. A més, la iniciativa compta amb un consell assessor format per directius empresarials de prestigi, emprenedors d’èxit i especialistes en innovació.

No hay comentarios:

TARIFARI

Accéss Públic a Internet:
Alta Usuari i primers 15 minuts             1,30 €
1rs quinze minuts                                  0,00 €
2ns quinze minuts i posteriors                0,35 €

Teletreball:
Alta Usuari i primers 15 minuts             1,40 €
1rs quinze minuts                                  0,00 €
2ns quinze minuts i posteriors                0,25 €

Fotocòpies i Impressions:
B/N DIN A4                                        0,10 €
B/N DIN A3                                        0,15 €
Color DIN A4                                      0,35 €
Color DIN A3                                      0,50 €

Impressions Ploter:
DIN A2 i mides inferiors                        2,50 €
DIN A1                                                 4,00 €
DIN A0                                                 6,00 €
Fotocòpies Ploter                                   5,00 €

Escaneig:
DIN A4                                                  0,10 €

FAX:
Enviar España                                         0,30 € / pàg
Enviar Internacional                                 1,00 € / pàg

Videoconferència:
Ús videoconferència ( 1/2 hora )              7,00 €
Ús videoconferència ( 2a 1/2 hora )         5,00 €

Enquadernació:
Espiral DIN A4                                        2,50€

Plastificació:
DIN A4                                                   1,60 €
DIN A3                                                   2,10 €

LLoguer de material:
Canó Projeccions                                     20,00 € / dia
Portàtil                                                     10,00 € / dia
Càmera fotogràfica digital                         5,00   € / dia
Tauleta digital                                           10,00 € / dia

Zona horaria